cat | cast | eng
Font & Roca > Noticias
29 de Abril 2015
Restyling del nostre piano model 110: Font&Roca 110N
Estem molt contents d'informar-vos que el proper mes de juny arriba la versió renovada del nostre piano model 110: Font&Roca 110N.
04 de Febrero 2015
Font&Roca Shanghai al Caracter33 de Bibiana Ballbé
Durant el últims mesos el nostre piano vermell Font&Roca Shanghai ha estat a l'espai Arts Santa Mònica amb l'equip de del programa Caràcter33 de Bibiana Ballbé.
20 de Noviembre 2014
Novetat: Sistema Night Owl per silenciar el piano
El Sistema Night Owl (“mussol de nit“) és un aparell que s’instal·la en el piano i que permet que aquest pugui sonar a través d’auriculars. D’aquesta manera podrem tocar el piano sense que ningú en senti el so, com si es tractés d’un piano digital, però amb la gran avantatge de mantenir el tacte i la pulsació del piano acústic.
06 de Noviembre 2014
Islàndia: la inspiració del piano Font&Roca blanc
A l'agost de 2009 vàrem decidir visitar l'illa d'Islàndia, moguts per la intuïció que coneixeríem una illa màgica. L'illa ens va enamorar i aquesta vivència ens va inspirar a crear el nostre piano blanc.
04 de Mayo 2014
Música clàssica al carrer
El passat 26 d'abril, alumnes del Conservatori de Música de Manresa, van oferir petits concerts al carrer, en ple centre de la ciutat, amb l'objectiu de difondre la música clàssica.
08 de Mayo 2013
Making off vídeoclip Concert Simfònic 2013 + Pets + Font&Roca + La Casa dels Pianos
Gaudiu de les imatges del Making off del vídeoclip que estem preparant pel Concert Simfònic 2013.
03 de Abril 2013
Fem Clàssica 2013: Pianos Font&Roca omplen els carrers de música
Tercera jornada de "Fem Clàssica": Sibelius - La Casa dels Pianos omplen les botigues de Manresa de pianos de colors.
18 de Diciembre 2012
Concert de Randy Greer & Ignasi Terraza Trio
El passat diumenge 9 de desembre La Casa dels Pianos i pianos Font&Roca van participar amb l'últim concert del Cicle de Jazz a La Peixera.
26 de Junio 2012
Coloma & Tharrats toquen a 4 mans amb 2 pianos Font&Roca
El passat 17 de Juny els grans pianistes Coloma & Tharrats ens van oferir un espectacular concert de Jazz a La Peixera. Van realitzar un concert a 4 mans i ho van fer amb 2 pianos Font&Roca 119 model London.
07 de Junio 2012
Ayako Fujiki amb Font &Roca
La gran pianista Ayako Fujiki amb el nostre piano Font&Roca Iceland.
31 de Mayo 2012
Font&Roca a Kireei Magazine
És molt especial per a nosaltres sortir a la revista Kireei Magazine, per la seva sensibilitat, creativitat, per fer una feina tant inspiradora i per haver comptat amb nosaltres per aquesta edició (dedicada a la MÚSICA).
14 de Mayo 2012
Taller l'Ànima del piano
La Casa dels Pianos, juntament amb Font&Roca organitza els Tallers "Ànima del Piano" per a joves estudiants, a fi de conèixer més profundament el piano: la seva història, el seu mecanisme i la seva capacitat d'emocionar-nos.
28 de Enero 2012
Onze pianos de colors omplen els carrers de música
Una cinquantena d'estudiants de música van participar en la segona edició del "Fem Clàssica", la iniciativa del teatre Kursaal per promocionar la seva temporada de música clàssica ...
01 de Enero 2012
Making off: gravació videoclip "DIA 1" de Gossos
Us deixem les imatges de la gravació del videoclip "DIA 1" de Gossos ... el color VERMELL és present en tots els elements ... i també el piano vermell Font&Roca SHANGHAI ...
11 de Diciembre 2011
Concert Adrià Puntí tocant amb un piano vermell Font&Roca
El passat 11 de desembre, l'artista, compositor d'algunes de les millors obres d´autoria pop catalanes, va actuar a El Vermell (Manresa). I ho va fer tocant amb un piano Font&Roca vermell...
19 de Marzo 2011
Concert Multipiano de Petits Pianistes
15 nens i nenes d’entre 5 i 11 anys, estudiants del Mètode Suzuki, van tocar alhora i a l’uníson un repertori format per més de 20 petites peces que delectaran a qualsevol per la seva bellesa i senzillesa...
29 de Enero 2011
Música clàssica en directe i pianos de colors a les botigues de Manresa
El dissabte 29 de gener, alumnes de música i el cor de l'Orfeó Manresà varen fer petits concerts en algunes botigues del centre de Manresa amb l'objetiu de fer difusió de la música clàssica que es podrà veure aquesta temporada al teatre Kursaal... i a cada una de les botigues es podia trobar un piano Font&Roca de colors... piano vermell, lila, blanc, negre, rosa...
22 de Diciembre 2010
Concert de Nadal: "La Felicitació"
Font&Roca i La Casa dels Pianos van organitzar el Primer Concert de Nadal celebrat a la Sala Piano de La Garriga de Castelladral: "La Felicitació". Es tractava d'un concert commemoratiu del 30è Aniversari de l'Escola de Música de Súria, on van participar el Cor de nivell elemental, l'orquestra de corda i grup de clarinets de l'escola.
10 de Julio 2010
Gossos i el piano vermell de Font&Roca
El grup de Rock català Gossos ha presentat recentment el seu darrer i esperat treball Dia1 (discogràfica Global). En el Video-Clip del primer single del Disc, Dia1, es pot veure el nou Piano Font&Roca “Shanghai”... el Piano Vermell.